Aralık 24, 2024, 01:22:29 öö

Haberler:

Forumda paylaşılan bütün rar dosyaların parolası "bgaforum" dur.

casper chd bios istegi

Başlatan cihancyber, Kasım 23, 2018, 02:50:17 ös

« önceki - sonraki »

cihancyber

casper chd mt55ınp1 v.01

nvidia n15s ekran kartlı
sr17e pch
ite8528e bios lazım arkadaslar

vegabilgisayar

Sanırım şunun aynı ;

You are not allowed to view links. Register or Login

cihancyber

15 saniye falan gecıkmeli acıyor ekran kartını görmüyor

Computer_master

Merhaba; Kendi biosunda ne gibi bir sorun var orjinal biosunu eminim yedek almışsınızdır. clean me denediniz mi orjinal dump anladığım kadarı ile görüntüyü geç atıyor. orjinal dump clean me yaparak bu sorunu çözersiniz casper bios konusunda çokkkk seçici bela bir cihazdır. kolay gelsin.
~~Computer Master~~

cihancyber

merhaba. kendi biosunda görüntü atmıyor. baska bi dumpla görüntü aldım ama harici ekran kartını görmüyor

linux2ex

bunu deneyip bilgi verirmisiniz

Computer_master

Pardon yalnış anlama oldu oda bios çıkıcak muhtemel ( linux2ex ) ustamın gönderdiği dump umarım işiniz görür oda çalışmazsa bilgi verin bende araştırayım.
~~Computer Master~~

cihancyber

bunu deneyip bilgi verirmisiniz

denedim bu bios ile start bile almıyor usta

zed

BUYRUN BİDE BUNU DENEYİN %100 CALIŞIYOR DİYE HATIRLIYORUM YİNEDE DÖNÜŞ YAPARSINIZ

cihancyber

BUYRUN BİDE BUNU DENEYİN %100 CALIŞIYOR DİYE HATIRLIYORUM YİNEDE DÖNÜŞ YAPARSINIZ

usta buda start  yapmadı..

illa kasa modeli CHD olan cihaz olacak herhalde. anakart modelleri aynı olan bioslar denedim olmadı bi kacı actı ekran kartını görmedi onlarda

zed

elimde mt50 ve mt55 serisi 2 adet daha bios var ustam elimdeki butun bioslar calışır durumdadır yanlız anakart kasa kodu farklılık gösterdiginden calışmamazlık yapabilir vatınız olursa deneyin kolay gelsin

ozgur81

Clean Me yapılmış.

ozgur81

Ekran kartı sendeki ile bendeki farklı ama ikisi de kayıtlı bu biosta. Görmesi lazım senin ekran kartını. Yada birileri daha önce görüntü gelmiyor diye Nvidia üzerinde iyi bir çalışma yapmıştır o yüzden Nvidia patlamıştır.

cihancyber

Ekran kartı sendeki ile bendeki farklı ama ikisi de kayıtlı bu biosta. Görmesi lazım senin ekran kartını. Yada birileri daha önce görüntü gelmiyor diye Nvidia üzerinde iyi bir çalışma yapmıştır o yüzden Nvidia patlamıştır.

sorun bios anakartı gözden gecirdim

cihancyber

denediklerim bioslarlar hep n14 nvidia ekran kartlı bu cihazda gt 840 mevcut n15li