Aralık 24, 2024, 01:30:17 öö

Haberler:

Forumda paylaşılan bütün rar dosyaların parolası "bgaforum" dur.

casper chd bios istegi

Başlatan cihancyber, Kasım 23, 2018, 02:50:17 ös

« önceki - sonraki »

ozgur81

Bu dördüncü nesil bir cihaz mı? Birde benim gönderdiğim biosu denedin mi?

cihancyber

Kasım 24, 2018, 09:32:51 ös #16 Son düzenlenme: Kasım 24, 2018, 09:43:10 ös cihancyber
You are not allowed to view links. Register or Login
Bu dördüncü nesil bir cihaz mı? Birde benim gönderdiğim biosu denedin mi?

dördüncü nesil usta. start yapmadı senin bios ile

HexfeT

Son kullanıcı forumlarından birinde bir kullanıcı CHD.4712-8T45A-S model makine için casper dan mail yolu ile aldığı bios güncellemesini paylaşıp nasıl yükleyeceğini sormuş. Güncelleme içindeki CAP dosyasından 4MB lık ana bios kısmını çıkardım.

Sonra şu konuda paylaştığım ---> You are not allowed to view links. Register or Login biosu parçalayıp CHD mainini gömdüm. Geri kalan kısmı büyük ihtimalle aynıdır ve sorun çıkarmaz. Böylece CleanME CHD bios elde etmiş olduk.

Casper kullanıcıya doğru bios göndermişse bunun sizde çalışması lazım. ---> You are not allowed to view links. Register or Login

Eğer sorunsuz çalışırsa bilgi veriniz ve tam kasa kodu ile kart üzerindeki Nvidia çip kodunu paylaşınız.
e-mail: You are not allowed to view links. Register or Login

cihancyber

bi kere görüntü açtı bi daha açmadı usta.

ekran kartı N15S-GT-B-A2

HexfeT

VegaBilgisayar'ın paylaştığı bios için geç açıyor, Nvidia yı görmüyor demişsiniz.

Aynı işlemi VegaBilgisayar'ın paylaştığı biosa uyguladım. Bir de bunu deneyin ---> You are not allowed to view links. Register or Login

cihancyber

You are not allowed to view links. Register or Login
VegaBilgisayar'ın paylaştığı bios için geç açıyor, Nvidia yı görmüyor demişsiniz.

Aynı işlemi VegaBilgisayar'ın paylaştığı biosa uyguladım. Bir de bunu deneyin ---> You are not allowed to view links. Register or Login

kendi arsivimdeki bioslardan denedim mt55li cihaz calısıyor sorunsuz ama ekran katını hiç görmedi denedigim biosla

HexfeT

Kasım 29, 2018, 01:27:02 ös #21 Son düzenlenme: Kasım 29, 2018, 01:29:17 ös HexfeT
Yani VegaBilgisayar'ın verdiği biosu denemediniz mi? Eğer denediyseniz ve Nvidia görmeme ya da geç açma dışında sorun çıkarmadıysa son verdiğim bios sorunu çözebilir.

cihancyber

o arkadasın biosunu denedim gec açıyor ve ekran kartını görmüyor.. şimdi sizinkini denedim start alıyor ama görüntü vermedi

HexfeT

Muhtemelen önceki mesajda bahsettiğim CHD güncellemesi yanlış. Casper müşteriyi başından atmak için ya da hata ile yanlış bios göndermiş olabilir. Çünkü verdikleri bios dosyası 2013 tarihli. i7-4712MQ işlemcinin piyasaya çıkışı 2014 ikici çeyrek.