Aralık 25, 2024, 10:37:48 öö

Haberler:

Forumda paylaşılan bütün rar dosyaların parolası "bgaforum" dur.

Asus N550JK

Başlatan Crmci, Nisan 07, 2019, 10:51:02 öö

« önceki - sonraki »

Crmci

Nisan 07, 2019, 10:51:02 öö Son düzenlenme: Nisan 07, 2019, 04:17:28 ös Crmci
Alt kasa kodu bu,bios denedim uymadı ustalardan rica etsem orj. ekledim clean me yapılabilir mi?....You are not allowed to view links. Register or Login
Anakart n550jv r2.1(güney ve lcd kablo değişti şimdi intel management ünlem veriyor ve n15p-gt-a2 driver yüklenmiyor win.update yapıldı).

akdenizmustafa

You are not allowed to view links. Register or Login

dene sonucu bildirirsin

Crmci

Açmadı ustam yani anlamadım bu kadar bios denedim hepsi uyumsuz bozuk olamaz ite 8585 var sitede asusda programlamaya gerek yok kendi yazıyor denmiş.

Ucakbileti

ustam çalışan biosun dumpını at. sitesinde verilen biosu değil. clean yapmayı deneyelim. hm çıkma hm ile değiştiyse clean olamdan saçmalayabiliyor.
ayrıca nvidia cod 43 mü veriyor.
Emek Olmadan, Yemek Olmaz...!

Crmci

Aynen kod 43 ustam..Hm sıfır taktım.. Geldiğinde bios oynanmış çünkü seri no farklı..15 çeşit bios denedim direk start veriyorlar gerisi yok..kendinde bir start verip ikincide açıyor cmos takınca zaten oda normale geliyor..n550jv gtx750 kullanıyor bu jk gtx850..ite8585'e takıldım onuda jk diye mi programlamak lazım ayrıca.

Crmci

Crmci

Biosunda update seçeneği var flasha aldım jk yi "bu jv olmaz" dedi.Yani jk li bios denedim bir sürü ite yi demek ki Asus otomatik yazmıyorki itede jv kalıyor bu durumda bu biosu Clean yapsak da olmaz gibi.

akdenizmustafa

gönderdiğin biosun clear edilmiş hali

Crmci

Bilmediğim için soruyorum Clean yapınca ekran kartı tanıma ve intel menagement engine interface ünlem hatası düzelir mi?Yoksa sabaha kadar update vs tık yok çalışıyor.. benden önce gezmiş cihaz jv biosla geldi anakart n550jv r2.1 alt kasa kodu jk..bios update için inen dosya jk uzantılı...yani bu jv yi yanlıs yazmışlar desem ya cihaz çalışıyor yani jk ya dair hiçbir biosla açmadı....intel m.e.i kod10 vga Nvidia kod 43 hata veriyor...asuslarda ite işi nasıl net olarak?

akdenizmustafa

daha önce anakart değişmiş olma ihtimali olabilir mi benim bildiğim iki üründe aynı kodu kullanıyor senin yapman gereken anakart koduna göre bios araman ama asuslar genelde bios seçerler.

berkcan

You are not allowed to view links. Register or Login      bu n550jv nin bıos ve ec si dene buda n550jk nın bıosu You are not allowed to view links. Register or Login ikisinide dene sonucu buraya yaz

Crmci

Nisan 08, 2019, 01:15:18 ös #11 Son düzenlenme: Nisan 08, 2019, 01:20:41 ös Crmci
Bios yazınca ec yi yani ite8585 kendisi otomatik yazmıyor mu yoksa ben manuel mi yazmalıyım? Uçakbileti ustam kod 43 nerden bildin nedir bu?

Ucakbileti

Bios yazınca ec yi yani ite8585 kendisi otomatik yazmıyor mu yoksa ben manuel mi yazmalıyım? Uçakbileti ustam kod 43 nerden bildin nedir bu?

berkcan ustamın verdiklerini dene ustam.
Kod 43 bazan biosla bazan reball la bazense win10 build sürümüyle düzelebiliyor.
Örneğin acerin bi modelinde sıfır kutudan çıkan laptoba nvidiayı bi türlü kod 43 ten dolayı kuramamıştık garantiye yollama için acer servisiyle görüştük arıza var diye servis win10 build 17.03 kurun sorun olmayacak dedi inanmayarak kurduk ama bizi utandırdı çat diye nvidia kuruldu.

Ama işte sizin durum bisla oynanmış kartın geçmişi var vs ne çıkacağı belli değil.

Emek Olmadan, Yemek Olmaz...!