Aralık 25, 2024, 10:51:08 öö

Haberler:

Forumda paylaşılan bütün rar dosyaların parolası "bgaforum" dur.

Lenovo aıo 300-23ısu 6050A2740901 A01 Bios

Başlatan guvenelkt, Nisan 05, 2019, 03:33:19 ös

« önceki - sonraki »

guvenelkt

Selam arkadaşlar all in one lenovo cihaz geldi sistem kurulumundan sonra herhangi bir proğram çalıştığı zaman Whea Uncorrectable error hatası veriyor win8.1 kurulumu yapılabiliyor win10 kurulum yaptırmıyor sitesinden bios güncellemesi yaptırdım ama aynı bu modele ait elinde bios olan arkadaş varmıdır şimdiden teşekkürler

cihaz lenovo all in one
model AIO 300-23ISU
ANAKART 6050A2740901 A01

mrserbest

Nisan 05, 2019, 06:57:49 ös #1 Son düzenlenme: Nisan 05, 2019, 06:59:22 ös mrserbest
You are not allowed to view links. Register or Login

bios testli yalnız yinede bilgi vermeyi unutmayınız.

guvenelkt

merhaba bios için teşekkürler yedeklemelerde 1k fazla vardı sildim 8mb hariç biosları denedim aynı sorun var 8mb ana biosu yükledim ama start alıp 0,45a çekip kapattırıyor orjinal biosu yedekledim me region yapıp tekrar yüklediğimde de aynı sorun olmuştu sadece yedeklenen biosu yüklediğimde çalışmaya devam  ediyor ilginç sorun ekran kartı tamiratı yaptım yine win8.1 deki whea uncorrectable error hatası devam ediyor win 10 kurdurmuyor bile ilk kurulum ekranı gelmeden bu hatayı veriyor tüm donanımlar kaldırıldı cd soketinden hdd bağlantısı yapıldı acaba veri yolunda sıkıntı olabilirmi diye yine aynı hata vermektedir işlemci kaynaklı bir sorun sanırsam bu makine son olarak sizin biosu da me region yapıp güncelledim malesef yine kapattırıyor başka fikri olan varmı ??

anakart resmi You are not allowed to view links. Register or Login