Aralık 24, 2024, 07:13:13 öö

Haberler:

Forumda paylaşılan bütün rar dosyaların parolası "bgaforum" dur.

asus veya crea Z62Ha bios ec

Başlatan Ucakbileti, Aralık 18, 2018, 10:15:21 ös

« önceki - sonraki »

Ucakbileti

Aralık 18, 2018, 10:15:21 ös Son düzenlenme: Aralık 19, 2018, 05:21:40 öö Ucakbileti
Ustalar anakart ve kasa kodumuz asus ve crea marka iki makinedede   Z62Ha bana gelen crea marka eski makinelerden ama müşteri illa yapılsın You are not allowed to view links. Register or Login sağlam main bios sorunu olduguna emin sayılırım. asus resmi sitesindeki exeden bin dosyasını çıkartıyorum ancak sorun şu ki dosyamız 2mb ama boardda 1mb ec 1mb main var. ayıklamaya uğraştım sonuca ulaşamadım.
Arşivinde eskilerden tesadüf olan varsa makbule gecer. yadachinefix üyeliği olan varsa link aşağıda benim için indirirse sevinirim. hayırlı işler cümleten.

You are not allowed to view links. Register or Login
Emek Olmadan, Yemek Olmaz...!

HexfeT

Mevcut dump ları paylaşırsan güncellemeden çıkartılabilir gibi geliyor.
e-mail: You are not allowed to view links. Register or Login

Ucakbileti

Erhan ustam mevcut okunan dumpları aşagıda. bendeki makina crea ancak aynı model asus makine var anakart ve kasa modelide aynı. onun mevcut resmi dosyasınıda içine ekledim. ilgin için şimdiden teşekkürederim.

You are not allowed to view links. Register or Login

HexfeT

Aralık 19, 2018, 03:57:37 ös #3 Son düzenlenme: Aralık 19, 2018, 03:59:13 ös HexfeT
Bana da çok alakasız göründü malesef. Winhex ile ikiye bölüp şansını dene istersen.
e-mail: You are not allowed to view links. Register or Login

Ucakbileti

Erhan ustam aynen tam ikiye bölüp denedim malesef yemedi. alakasızlığı anladım gibi tamam ikiside asus anakart model numaralarıda aynı ama asus kendi kasasındaki borda revizyon yapıp tek biosa indirmiş. o yüzden kodlarda farklı uyuşan bir nokta denk gelmediği için bölecek yeri kestiremiyorum. direk crea nınkide yok piyasada. kötü oldu müşteri illa istiyor bu makineyi. söylemesi ayıp güzel ekmek parası bırakacaktı :) amca için manevi değeri var anlaşılan. :(