Aralık 24, 2024, 06:15:58 öö

Haberler:

Forumda paylaşılan bütün rar dosyaların parolası "bgaforum" dur.

E5-571 görüntü sorunu

Başlatan mikailcoban, Aralık 15, 2018, 02:08:17 ös

« önceki - sonraki »

mikailcoban

2 ayrı cihazım var biri e5-571 biri e5-571g ikiside sanki acacak gibi yapıp acmıyor..dipte sanki görüntün var ama yok ..
Kbc - bios denendi sonuc yok ..birinde ekran kartı da denedim nafile .. gören duyan yapan olduysa çok dua ederim :)

1deliye2rapor

Ekranda hafif karartı olup kapatıyor büyük ihtimal doğru mu ? eğer doğruysa Ram etiketini kaldır altında oksit vardır. Ram değiş büyük ihtimal sorunun çözülecektir. Kolay gelsin.
~ Bilgi Bilişim Sistemleri / RİZE

mert şener

Data kablosuda sıkça bozuluyor bu modelde aklınızda olsun...

Özkan Öz

Aralık 15, 2018, 06:16:17 ös #3 Son düzenlenme: Aralık 15, 2018, 06:21:57 ös Füzyon
Dün yaptım aynı makine sıvı teması çıktı, açılacak gibi yapıyor hatta bazen açıyor bir kaç sn sonra kapanıyor. Touch pad kısmının altına io denk geliyor sıvıdan dolayı voltaj sızdırıyor ve açmıyor. Bunu hallettikten sonra da makine alçılıyor fakat 10-15 dk bazen değişiyor bu süre  ve kapanıyor tekrar açılıyor. (Furmak la teste başladığının 2. saniyesinde kapanıyordu.) Bu sorunu da You are not allowed to view links. Register or Login Furmark 1 saat çalıştı banamısın demedi.

FURKAN

tüm söktüğüm e5-571 lerde io da sıvı gördüm galiba üretimden kaynaklanan kronik bir durum. buna bağlı mavi ekran verm3 sorunu gördüm sıvı temizlenince düzeliyor.