Aralık 25, 2024, 07:40:22 ös

Haberler:

Forumda paylaşılan bütün rar dosyaların parolası "bgaforum" dur.

Quick 861DW mi Quick 861DE mi ?

Başlatan 1deliye2rapor, Nisan 01, 2018, 03:48:12 ös

« önceki - sonraki »

1deliye2rapor

Merhaba Arkadaslar, yeni bir Sicak hava istasyonu alacagim fikrinize ihtiyacim var. Quick markasinin 2 modelinden 1 tanesini almak istiyorum dw modeli ile De modeli arasindaki bildigim fark 1000w dw modeli 1200w de modeli ama aralarinda 500 tl fark var. bu farka deger mi ? Cep telefonu tamiri yapmiyorum yani cok cok ince isler yapmiyorum. Kullanan fikri olan paylasirsa cok memnun olacagim.
~ Bilgi Bilişim Sistemleri / RİZE

HexfeT

Nisan 02, 2018, 12:15:07 ös #1 Son düzenlenme: Nisan 02, 2018, 02:06:28 ös HexfeT
861DW - 1000W, max. 120L/dk hava akış hızı
861DE  - 1200W, max. 200L/dk hava akış hızı

DW olan yeterli bence.

Buradan teklif isteyin. Normal piyasa fiyatından daha uygun olabilir.
You are not allowed to view links. Register or Login
e-mail: You are not allowed to view links. Register or Login

dundarpc

dw al geç üstad 500 fazladan vermeye değmez bence...   :)

1deliye2rapor

Teşekkür ederim ilginize Quick 861DW Aldım. Almak isteyen olursa 975 TL Microzen'de 1176 lira son kullanıcı fiyatı. Bayi Olunca 975 liraya düşürdü. bilginiz olsun.

HexfeT

Nisan 02, 2018, 01:44:10 ös #4 Son düzenlenme: Nisan 02, 2018, 01:48:50 ös HexfeT
Microzen de uyduruk birkaç havya dışında ürün görünmüyor.

Edit: Buldum. Satış sitelerinin aynı kategori altında olması gereken ürünleri farklı yerlere koymasına uyuz oluyorum.

HexfeT

Teşekkür ederim ilginize Quick 861DW Aldım. Almak isteyen olursa 975 TL Microzen'de 1176 lira son kullanıcı fiyatı. Bayi Olunca 975 liraya düşürdü. bilginiz olsun.

Üye olup firma bilgilerini girince değişen bir şey olmuyor. Bayi olmak için ne yapmak gerekiyor?

1deliye2rapor

sol atta bayilik basvurusu formunu doldurun, sadece vergi levhasini gönderin arayıp onayladiklarini bildiriyorlar. fiyat güncelleniyor. 

HexfeT

Şu işleri düzgün yapmayı bir türlü beceremiyor bizim firmalar. Satıştaki ürünlerin çoğunun ne olduğu belli değil.

Misal: "Digital Mikroskop 14mp Hdmi Usb Video Kaydı Çıkışlı" Bütün bilgi bu.  Fotoğraf yok, açıklama yok, markası modeli bile yok. Niye alayım ki bunu ben?

Özkan Öz

Şu işleri düzgün yapmayı bir türlü beceremiyor bizim firmalar. Satıştaki ürünlerin çoğunun ne olduğu belli değil.

Misal: "Digital Mikroskop 14mp Hdmi Usb Video Kaydı Çıkışlı" Bütün bilgi bu.  Fotoğraf yok, açıklama yok, markası modeli bile yok. Niye alayım ki bunu ben?

Digital Mikroskop Dino Lite kullanıyorum, 2010 da almıştım hala kullanıyorum ve çok memnunum, alacak arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim. Kolay gelsin.

1deliye2rapor

Nisan 18, 2018, 11:31:00 öö #9 Son düzenlenme: Nisan 18, 2018, 11:32:59 öö 1deliye2rapor
Microzen stokta bulunmayan ürünler listeliyor. Sağdan soldan toplayıp gönderiyorlar malesef olmayan ürünü satın alamadım. You are not allowed to view links. Register or Login'dan 280$  karsılıgında aldım şuan kargoda geldiğinde  detaylı denemeler yapacağım ürün hakkında detaylı bilgi veririm.

MRTmrt

birde havya tavsiyesinde bulunsanız dostlar çok fazla havya denedim bga bacak yaparken kimi çok ısıtmıyor havya ucu  chipe yapışıyor kimisinin kalemi arıza yapıyor çok çabuk xytronic nasıldır kullanan arkadaş varmıdır?seneler önce atten 305 kullanmıştım çok memnundum aynı performansta başka havya bulamadım ince işte yapıyorum.

1deliye2rapor

Dostum fiyat aralığınız nedir ? Yani bir havyaya en fazla ne kadar verebilirsiniz, ona göre karşılaştırma yapalım, eğer para önemli değil diyorsan bu işin ağası babası paşası JBC dir. fiyat olarak 2500 - 3000 tl arasındadır. Daha uygun Ersa Icon Nano 1300 - 1500 tl arasında . Daha uygun derseniz Weller analog grubuna bakabilirsiniz. Benim kullandığım ince işler için Mini TS100 modeldir. Isınmada soğumada hiçbir problem yaşamazsınız Ortalama fiyatı 300 -500 tl dir. Kaba işlerde de Bakon BK950D Kullanıyorum. 200 - 300 lira arasında.

MRTmrt

en fazla 700tl ye kadar verebilirim alınabilecek quick ve xytronic var görünüyor

1deliye2rapor

kop

700 tl lere çıktıktan sonra 300-500 daha fazla verip iyi birşey alabilirsiniz.

Sonuç olarak bunu kullanıcaksınız ve kullanırken memnun kalmanız ve zevkli bir şekilde çalışmanız önemli.

Jbc fiyatı oldukça yukarlarda bi sıra jbc düşünmüştüm fiyat konusundan dolayı vazgeçmek zorunda kaldım, ersa icon nano yu şiddetle tavsiye ederim. Fiyat ve performans açısından oldukça başarılı. Diğer havyaların büyüklü ve ele oturması televizyon kumandası gibi oluyor , ersa gayet ince ve oldukça kullanışlı.