Aralık 22, 2024, 07:43:54 öö

Haberler:

Forumda paylaşılan bütün rar dosyaların parolası "bgaforum" dur.

BGA lehim topları

Başlatan CyberGen, Ocak 20, 2022, 09:20:49 ös

« önceki - sonraki »

CyberGen

Merhaba ;

Linkte ki ürünleri satın almak istiyorum üretim yılı 2020 diyor iş yaparmı ? Yoksa önerebileceğiniz bu şekilde set ürün varmı ?

You are not allowed to view links. Register or Login

1deliye2rapor

Senelerdir Qwin markasını kullanıyorum, hicbir sorun yaşamadım. Seneye çok takılmamak lazim cinde eski topları yeni kutulara koyup yeni tarih atip satıyorlar.
~ Bilgi Bilişim Sistemleri / RİZE

CyberGen

Teşekkürler alayım ben o zaman bu ürünü sizin chipset veya lehim topu almak için önerebileceğiniz bir firma var mı ?

cevat

Ocak 21, 2022, 07:19:00 ös #3 Son düzenlenme: Ocak 22, 2022, 03:27:23 öö cevat
Sadece nemli ortamda bulunmasın. Kullandığınız kutuya ara sıra sıcak hava tutun nemi alır.
Akıl büyük bir nimet, sağlık büyük bir servettir.

1deliye2rapor

Teşekkürler alayım ben o zaman bu ürünü sizin chipset veya lehim topu almak için önerebileceğiniz bir firma var mı ?

çok giden cipleri aliexpress SUHMS adli kullanıcıdan alıyorum, diğer türlü türkiyede satılan ciplere güvenmiyorum hurdalardan sok tak yapıyorum.

mrtkts

çok giden cipleri aliexpress SUHMS adli kullanıcıdan alıyorum, diğer türlü türkiyede satılan ciplere güvenmiyorum hurdalardan sok tak yapıyorum.

2 refurbished 3000 çip aldım 2 yıl önce ikisi de sorunsuz çalıştı. suhms'dan almıştım. Söylediklerine bakılırsa her ürünü göndermeden jiglerinde test ediyorlarmış.

CyberGen

SUHMS dediğiniz Shenzhen Hong Ming electronics co., LTD mi?

1deliye2rapor

CyberGen

Lehim toplarını aldım gayet başarılı . Bendekiler küçülüyordu sanki. BGA ile pcb arasındaki mesafe korunmuyordu. 2010 yılından kalma toplar :D

CyberGen

SUHMS üzerinden 293 USD lik sepet oluşturdum alacağım. Tutardan dolayı gümrükte sıkıntı yaşarmıyım ? şahıs olarak alacağım.

1deliye2rapor

gümrük kargo vs artik ürünü alırken ödüyorsunuz. ödediğiniz tutar icerisinde vergisi kargosu hersey dahil. tarafiniza muhtemelen aras kargo ile gelecektir.

CRM

nem cekmesin yetelidir. suresine cok takilma. zaten reball zamani lehimler tazelenmis oluyor.
DIACOM Computer Service (by CRM)
Job: Senior Technician
YouTube Channel: CRM
Contact me: You are not allowed to view links. Register or Login
Web site: You are not allowed to view links. Register or Login
Forum: You are not allowed to view links. Register or Login

mrtkts

You are not allowed to view links. Register or LoginSUHMS üzerinden 293 USD lik sepet oluşturdum alacağım. Tutardan dolayı gümrükte sıkıntı yaşarmıyım ? şahıs olarak alacağım.

SUHMS'un en güzel yanı vergiyi peşin alması. Böylelikle gümrüğe takılmıyor. Aliexpress'den ürün alırken ilk buna bakıyorum yoksa ta gümrüğe gidip oradaki memura bir ton masal anlatmak gerekiyor. Gümrüğe takıldıysan ve aldığın üründen para kazanacaksan ki sadece al-sat değil, bir tamir aleti de eğer para kazanılma amacıyla alındıysa gümrükten geçmez. Başka evraklar vs. bir ton iş.

Aklınızda bulunsun böyle bir durumla karşılaşır da ürün gümrüğe takılırsa şayet kişisel hobim vs. diye hikaye uydurun, insiyatif tamamen orada muhatap olduğunuz memurda oluyor. Onu ikna ederseniz %20 vergisini öder ürünü alırsınız.

zigana

son kullanım tarihine takılmamak gerek sorun olmuyor.hatta gecenlerde farklı markanın muhtemelen sahtesi geldi satıcıya dedim bu  markayı kullanmıştım iyi değildi.yok efendim isterseniz geri alabilirim .qwinde yeni tarihli ürün nbulamıyoruz v.s.geri göndermedim denedim bayağı güzel.biraz şans işi.

yunus

merak ettiğim bir konu lehim topu yerine krem lehim nasıl olur deneyen oldu mu acaba ?