Aralık 22, 2024, 08:25:42 ös

Haberler:

Forumda paylaşılan bütün rar dosyaların parolası "bgaforum" dur.

Quick 205 Havya

Başlatan emrebil, Haziran 29, 2019, 07:30:46 ös

« önceki - sonraki »

emrebil

Merhaba You are not allowed to view links. Register or Login denk geldi. Quick 205 havya sıfır fiyatıda uygun geldi. Lakin ürünle ilgili internette fazla bilgi bulamadım.
You are not allowed to view links. Register or Login Demesinde Türkiye'de You are not allowed to view links. Register or Login ile aynı ürünmüş.

Ürün alınabilir mi? Çakma filan olabilir mi?

150watt olması bana bir sıkıntı doğurur mu?

ilyassmngn

USTAM ONU ALICAĞINA BİZİM BURDA ARKADAŞ KULLAIYOR ÇOK MEMNUN DEĞİL 202D AL ÇOK İYİ BEN 202 KULLANIYORUM

emrebil

Sanırım 205 için ince uç bile yokmuş. Teşekkürler

maxwell

Ilandaki Quick 205i uçlarıyla birlikte denemek için ben aldım.öncelikle cihaz ince işçilik için yapılmamış toplamda sadece 5-6 ucu mevcut ve kaba isler icin.Cihaz rezistans harici indüksiyon kullandığı için kaba işlerde çok çok iyi kalay kaplı kalın bakır kabloları lehimleme yada bakır levha lehimleme gibi.ince işçilik ve makul fiyat gerekliyse ve T12 uc kullanan bir cihaz alınmali

emrebil

Hayırlı olsun :) Bir türlü karar veremedim ben daha. Ts1100 veya İlyas ustamın dediği 202D arasında kaldım. Veya başka bir öneriniz olur mu 1000 TL'ye kadar.

Ucakbileti

Ustam Görünümü ve sistemi basit gelebilir ama ben Quico T12-952 aldığım günden beri XYTRONiC LF-2000 cihazımı üfleme havya dahilindki cihazımı ve cyber 952 cihazımı hiç kullanmaz oldum. Quico ucuz, kullanımı kolay verimliliği olğanüstü uç değişimi anında basit ısınması 10 sn. Boost moda geçmesi 5 sn. uykuya geçme uykudan uyanma kusursuz çalışıyor.Havyemi hep açık unuturum müşterilerle ilgilenirken çünki yalnızım bu cihaz auto poweroff moduylada beni sıkıntıdan kurtardı. ben çok sevdim memnunum öyle çok pahalıya cihaz almanıza gerek yok. alın quicoyu lazım olan 2 3 model uç var zaten 2şer tanede yedekli uç alın bakın keyfinize.
Bu benim tecrübeyle sabit görüşümdür.Herkeze göre değişir tabiki. Sagılar.
Emek Olmadan, Yemek Olmaz...!

emrebil

Onada baktım. Fakat bendemidir sorun anlamadım bu aralar aliden ne aldıysam bir türlü elime ulaşmadı.4-5 sipariş iptal oldu. Türkiye'de satan bulamadığım için vazgeçmiştim.

maxwell

202 serisini almadan önce şu videoya bir bak derim

Bencede T12 almalısın gerçekten fiyat performans cihazıdır

emrebil

Bilgilendirme için teşekkürler. You are not allowed to view links. Register or Login sipariş veriyorum bakalım gelir inşallah.

Ucakbileti

Aldığım link sorunsuz ulaştı. yalnız demonte geliyor bilginiz olsun.Bu arada kesinlikle gümrüğe girecektir bilginiz olsun yeni kanun yürürlüğe gireli en küçük zarf bile gümrüğe giriyor. ama sorun değil postacıya gümrük ücretini verip alıyoruz.

You are not allowed to view links. Register or Login

emrebil

You are not allowed to view links. Register or Login bu linkten set beşi alim diyordum.

Ucakbileti

Mantıklı görünüyor hem toplanmış halde hemde gereken tüm uçlar mevcut.

emrebil

Verdim siparişi. İlginiz için teşekkürler

Ucakbileti

cevat

You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login bu linkten set beşi alim diyordum.

Bende 5 uçlu setten yakın zamanda almıştım. Hazır montajlı çalışan  havya seti. Çok kullanışlı, pratik.

İyi günlerde kullanılsın
Akıl büyük bir nimet, sağlık büyük bir servettir.