Kasım 21, 2024, 05:58:15 ös

Haberler:

Forumda paylaşılan bütün rar dosyaların parolası "bgaforum" dur.

Lenovo IdeaPad 500-15ISK, LA-C851P REV 1.0 BIOS

Başlatan saglam elektronik, Temmuz 14, 2018, 02:41:58 öö

« önceki - sonraki »

saglam elektronik

Lenovo IdeaPad 500-15ISK, LA-C851P REV 1.0 BIOS arkadaşlar modelini belirttiğim cihazın biosuna ihtiyacım var bir cok bios denedim olmadı çalışdığına emin olduğunuz bios lazım
NOT: çihazın arızası çalışıyor  ama görüntü yok amp . 0.65 cekiyor.

1deliye2rapor

Temmuz 14, 2018, 02:54:32 öö #1 Son düzenlenme: Temmuz 14, 2018, 02:00:56 ös 1deliye2rapor
Ram , işlemci denediniz mi ? Gpu core voltajları çıkıyor mu ? Biostan olmayabilir , yine de yarın bakar gönderirim .
~ Bilgi Bilişim Sistemleri / RİZE

saglam elektronik

Normalde cihazda görüntü vardı sadece donma ve kasılma vardı kontrolumde ram da oksit olmuş değiştirdim gene aynı bios ekranında donuyor bende pili cıkarayım dedim cıkarıp tekrar çalıştırdım görüntü yok Bazı anakartlarda oluyor bi bios u 10 sefer deneriz anca tuttururuz buda oyle birşey galiba ama bibe bir kobya olursa bu cihaz ayaga kalkacak

1deliye2rapor

Buyrun, tarafımca test edilmiştir. Bios Main ve KBC/EC dosyası içerikte mevcuttur. -----> You are not allowed to view links. Register or Login

Özkan Öz

You are not allowed to view links. Register or LoginBuyrun, tarafımca test edilmiştir. Bios Main ve KBC/EC dosyası içerikte mevcuttur. -----> You are not allowed to view links. Register or Login

Usta link i yenileyebilir misiniz? Link ölü.

1deliye2rapor

cobra_0017

SLM USTAM LİNKİ YENİLEYEBİLİRMİSİNİZ...TEŞEKKURKER