Aralık 22, 2024, 08:03:03 ös

Haberler:

Forumda paylaşılan bütün rar dosyaların parolası "bgaforum" dur.

Chemtronics Soder Wick - Lehim Toplama Teli

Başlatan 1deliye2rapor, Mayıs 24, 2018, 03:00:23 ös

« önceki - sonraki »

1deliye2rapor

Mayıs 24, 2018, 03:00:23 ös Son düzenlenme: Mayıs 24, 2018, 03:03:23 ös 1deliye2rapor
Merhaba arkadaşlar , elinde bu marka modelin size 5 (80-5-5 )(3.7mm genişlik)  ya da size BGA olan var mıdır ? bende size 3 var (1.9mm) işimi görmüyor..
You are not allowed to view links. Register or Login
~ Bilgi Bilişim Sistemleri / RİZE

shocan

Ocak 22, 2019, 05:13:52 ös #1 Son düzenlenme: Ocak 22, 2019, 05:17:02 ös shocan
aliden alıyorum ama bu marka değil. gootwick yazıyor üstünde. sıralamada en ucuz hangisiyse onu alıyorum :)
gayet memnunum.

ekleme: ben çok pahalı servis ekipmanları kullanmıyorum. hepsi yurtdışına giden para diye düşünüyorum.
bga cihazımın yazılımı çökünce elektrikli çaydanlık ısıtıcısında çip sallamıştım, arkadaş hala çalışıyor dedi.
sadece bga cihazım biraz ileri seviye, nedeni hesaplı bulduğum içindi. ilk sahibi 10 kere kullanmamıştı.
yanlış bildiğim olabilir, lütfen düzeltin.

Ucakbileti

Mehmet usta ben Gootwick 3.5 mm CP-3515 her işimi görüyor. Efiksin sitesinden yada n11 üzerinden alabilirsin.
yada efiksin n11 dükkanından;
Emek Olmadan, Yemek Olmaz...!

shocan

Mehmet usta ben Gootwick 3.5 mm CP-3515 her işimi görüyor. Efiksin sitesinden yada n11 üzerinden alabilirsin.
yada efiksin n11 dükkanından;

aynısı bendekide. ben 5 liraya alıyorum tanesini aliden.0,9 dolar gibi birşeydi.

Ucakbileti

shocan ustam alexte en ucuzu 13 tl. ben o yüzden tr den alıyorum zaten efiksle aynı fiyat..

shocan

Ocak 22, 2019, 07:34:24 ös #5 Son düzenlenme: Ocak 22, 2019, 07:37:49 ös shocan
US $0.97  17%OFF | 2018 New 1PC 3.5mm 1.5M Desoldering Braid Solder Remover Wick Wire Repair Tool

Ben bunu almışım, derya deniz adamların, zor bulunuyor.
kargo koymuşlar şimdi.

Ucakbileti

goot wick değilmiş. ben kullanıp memnun olduğum goot wick marka aradığım için bulamıyorum. kalitesi nasıl ustam bakır oranı iyimi ısıtırken kararıyorsa sıkıntı..

shocan

Ocak 22, 2019, 08:15:45 ös #7 Son düzenlenme: Ocak 22, 2019, 08:21:38 ös shocan
Bu olması lazım

ekleme  : şimdi baktım aynen onu almışım. diğer satın alanların resimleri paylaşılmış, ordada resmi var.
ben gayet memnunum. ufacık değmesi bile yetiyor, resimde belli zaten. ufacık lehim almış, yol devam etmiş, çekmiş hemen.

bilinch

Yıllardan beri arızalı adaptör kablolarının dış kısmını fotoğraftaki gibi soyup bu işte kullanıyorum. Lehim toplama teline para vermiyorum.  :)